Lego wear koster ikke det hvide ud af øjnene

Jeg husker dengang min ældste søn kom hjem og plagede om modetøj. Det var et tidspunkt, som jeg længe havde frygtet – først og fremmest fordi, at det oftest er i den alder, at de begynder at få en attitude på – især overfor deres forældre. Prisen er da også klart en faktor – det modetøj må jo være lavet specifikt til verdens rigeste procent – det ligner det i hvert fald på de vanvittige priser, som de er så frække at kræve. Han fortalte, at alle de andre i klassen havde fået modetøj – eller det påstod han i hvert fald. Jeg fik en snak med en af hans kammeraters mødre, og hun fortalte, at han bestemt ikke havde noget – det var altså for dyrt. Så det var i realiteten nok kun et par stykker, som havde det. Forleden kom min yngste søn hjem med samme plagende stemme, og jeg frygtede det værste – heldigvis var det ikke modetøj, men derimod Lego wear, som han plagede om. Hans bedste ven havde lige været en tur i Legoland i Billund, hvor hans forældre havde købt en masse tøj med LEGO figurerne på. Til at starte med frygtede jeg, at det ville være dyrt, men da jeg tjekkede SEEDS hjemmeside blev jeg klogere. Priserne var mere end fornuftige – ja, det var sågar billigere end det tøj, som han normalt går i. Han måtte derfor mere end gerne få noget tøj fra Lego, så nu venter vi bare spændt på, at postmanden kommer med en pakke med hans navn på.

Tags: , , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar