Haven der skal passes

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste mennesker hader at skulle lave arbejde i haven. De hader at slå græs. De hader at skulle rive ukrudt op. De hader at skulle køre på lossepladsen med alt det haveaffald, som arbejdet i haven ligesom forårsager. Jeg kan egentlig godt forstå, at folk hader havearbejdet. Mange mennesker mener sikkert ligeledes, at de har bedre ting at kunne og skulle bruge deres tid på, og at der af denne grund simpelthen ikke er tid til havearbejdet. Selv synes jeg dog ikke, at jeg er et sindssygt travlt menneske. Jeg tror egentlig, i forhold til at føle at man har travlt, at jeg egentlig er et ret almindeligt menneske på det punkt. Desuden hader jeg heller ikke havearbejdet på samme måder, som mange andre mennesker gør. Jeg elsker faktisk at gå i haven og få tiden til at gå, og jeg går meget op i at have det nyeste grej i forhold til haveredskaber. Derfor kigger jeg også lige nu på plæneklipper tilbud. Grunden til jeg kigger på plæneklipper tilbud er, at jeg gerne vil have en ny plæneklipper, der virker godt, men samtidig må den helst ikke koste alt for meget – i stedet må den gerne være på tilbud. Jeg er nemlig stor fan af at have gode haveredskaber, men jeg mener samtidig også, at det er svært for mig at bruge for mange penge på for dyre haveredskaber, da der jo også er mange andre ting her i livet, såsom mad, man helst skal have penge til. Men sådan er det jo tit.

Tags: ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar