Et kompetent værksted København

Jeg har altid været interesseret i biler. Min mor kan godt lide at tage gamle fotoalbums frem, hvor man kan se mig lege med legetøjsbiler. Interessen udviklede sig hurtigt, og som 12 årig var jeg for første gang i Frankrig for at se Le Mans med min far. Da jeg var 15 år kunne jeg nævne bilmærke og model på enhver bil i Danmark, som min lillesøster pegede på. Det udviklede sig ret hurtigt til en leg, men da hun fandt ud af, at hun ikke kunne finde et mærke, som jeg ikke kendte, blev det kedeligt for hende. Jeg havde deraf også længe vidst, at jeg ville være bilmekaniker, så efter 10. klasse skulle jeg starte som lærling. På skolen blev jeg hurtigt anerkendt som en af de bedste elever. Da jeg havde bestået skolen med de allerfineste karakterer skulle jeg så ud på arbejdsmarkedet. Ud at opleve den virkelige verden, som så mange siger! Grundet mine fine karakterer og anbefalinger fra lærerne, kunne jeg næsten vælge og vrage mellem værkstæderne i Københavnsområdet. Jeg besluttede mig derfor for at besøge fem værksteder, som jeg havde udset som ideelle for netop mig. Efter besøgene var jeg ikke i tvivl om hvilket værksted i København, som jeg skulle arbejde ved – det var helt klart Biløens Autoservice. De tager alle biler ind, så det var en rigtig god mulighed for mig at øge kendskabet til de diverse bilmærkes tekniske aspekter i forhold til værksteder, der som eksempel eksklusivt kun tager biler fra Skoda og Volkswagen ind. Værkstedet er super godt, og vi tilbyder kvalitetsprodukter til lave priser.

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar